/, Okategoriserade/Akka förvärvar 306 lägenheter i Hallsberg

Akka förvärvar 306 lägenheter i Hallsberg

Akka Egendom förvärvar 306 lägenheter i Hallsberg, förvärvet omfattar fastigheterna Välten, Lien och Slagan i norra Hallsberg. Detta är Akka Egendoms andra förvärv från en kommunal aktör, säljare är Hallsbergs Bostadsstiftelse.

– Vi är glada över att kunna välkomna alla våra nya hyresgäster till Akka. Det är Akkas andra förvärv från en kommunal aktör och i och med detta förvärv uppgår beståndet till nästan 2500 lägenheter. Berörda fastigheter passar utmärkt i vår affärsidé. En stor del av kommunens befolkning pendlar till de närliggande tätorterna Kumla, Örebro mfl och vi ser en stor potential i Hallsberg som ligger på pendlingsavstånd säger Henrik Jussi-Pekka, vd på Möller & Partners och Akka Egendom.

 

 

2017-06-30T16:53:19+00:00