//Här hittar du blanketter för autogiro

Här hittar du blanketter för autogiro

Hej!

I syfte att motverka oklarheter gällande hyresbetalningen finns alltså möjligheten för dig som hyresgäst att göra detta via autogiro. Du startar betalning via autogiro genom att fylla i och skicka in blanketten till den redan ifyllda adressen under rubriken “betalningsmottagare”. Ditt medgivande om betalning via autogiro kommer gälla till dess att du säger upp det hos din bank eller säger upp ditt hyresavtal.

Blanketten får du fram genom att klicka här. Det går även bra att gå till vår informationssida om hur autogiro fungerar här.

Om möjlighet att skriva ut blanketten inte finns kan du istället vända dig till Egeryds kontor, väl där kan de ge dig en blankett. Kontoret ligger i Lindesberg på Bergmansgatan 10. För mer utförlig information angående autogiro, se ovan länkade informationssida.

Har ni frågor och funderingar är ni varmt välkomna att höra av er på lindesberg@akkaegendom.se

Vänliga hälsningar,

Akka Egendom

2017-06-28T13:43:42+00:00