//Autogiro klart

Autogiro klart

Hej!

Nu har vårt autogiro blivit färdigställt och det går bra att ansöka om att hyran ska dras via det. Du startar autogiro genom att skicka in en underskriven blankett för medgivande till den adress som finns ifylld under “Betalningsmottagare” på blanketten. Ditt medgivande gäller till dess du säger upp det hos din bank, eller tills ditt hyresavtal upphör.

Blanketten får du fram genom att klicka här eller gå till vår informationssida om hur autogiro fungerar här.

Vi vill också tillägga att när ni ansökt om autogiro så kommer de framtida hyresavier som kommer dras via detta att skickas ut till er igen men nu med texten “beloppet överförs från ert konto via autogiro” så att ni vet vilka hyror det gäller. Det är därför viktigt att kolla vilka avier som kommer dras via autogiro så att ingen hyresavi missas att betalas om den inte hinner komma med till autogiroöverföringen.

Har ni frågor och funderingar är ni varmt välkomna att höra av er på gislaved@akkaegendom.se

Vänliga hälsningar,

Akka Egendom

2017-01-16T10:31:20+00:00